Visualitza al navegador

Logo MACBA
Col·lecció MACBA

Presentacions de la Col·lecció MACBA


Sabies que des que es va inaugurar el museu el 1995, la Col·lecció MACBA sempre ha estat present a les seves sales? Explora al nostre web les diverses presentacions exposades de la Col·lecció.

EXPLORAR >

Recuperem el PEI Obert ‘Petroli’

Recuperem el PEI Obert ‘Petroli’


Bona part dels elements que configuren la nostra civilització, com el transport, les telecomunicacions i l'alimentació, depenen del petroli. Per això, des d'una perspectiva ecosocialista, ecofeminista i antropològica, es fa una crida a un canvi urgent de cultura i d'hàbits. Recuperem la retransmissió en vídeo del seminari.

Veure les sessions >

Recomanacions de MACBA Educació per a infantil, primària i secundària

Recomanacions de MACBA Educació per a infantil, primària i secundària


Amb petits i/o joves a casa? Aquí trobareu les recomanacions de pel·lícules i llibres que poden servir de recurs a classe (i a casa!) proposats per Núria Clemares, Mariona Trabal, Marta Gonzalo i Publio Pérez Prieto als Programes Educatius 2019-20.

RECOMANACIONS >

Recorregut

Recorregut

La construcció del comú

Arxiu MACBA: Fons Pere Sousa

Arxiu MACBA

Fons Pere Sousa

RWM - RÀDIO WEB MACBA

Isaac Julien: "Sempre m’ha interessat començar des del punt de vista de la meva pròpia experiència, que està relacionada amb el fet que –com a persona que va créixer a l’oest i que mai vaig veure imatges de mi mateix i que tenia una marcada imatge, si es vol, gairebé negativa de mi mateix– no hi havia imatge, hi havia una invisibilitat completa"

En aquest podcast, Isaac Julien ens parla sobre la necessitat de donar veu i cos a la identitat i al desig dissident negre en l’imaginari audiovisual col·lectiu com una estratègia de desmuntatge del projecte hegemonitzant blanc. 

ESCOLTAR > 

dissabtes-macba

EXPOSICIONS >

ACTIVITATS >

AMICS >

Si vols modificar la teva subscripció o donar-te de baixa, fes clic aquí

Logp_MACBA

MACBA

Plaça dels Àngels, 1 

08001 Barcelona 

Tel.: +34 93 412 08 10

macba@macba.cat

Crèdits:

Notícia 1:  Vistes de l'exposició 'Col·lecció MACBA. Sota la superfície' , 2017. Foto: La Fotogràfica

Notícia 2: Allan Sekula, Shipwreck and Workers (Version 3 for Kassel), 2005-2007

Notícia 4: Xavier Ribas, Sense títol (Pícnic solar industrial). Sèrie: "Diumenges", 1994-1997 

Notícia 5: P.O.Box [núm. 10], Pere Sousa (editor), 1995

Les dades dels destinataris de la present comunicació han estat extrets dels arxius històrics de la Base de Dades General d'Administració del MACBA, on es van incorporar amb el previ consentiment dels interessats, ja fos atorgat directament o, en ocasions, procedent de relacions jurídiques mantingudes amb el museu, a l'empara del que disposa l'article 6.2 de la LOPD. La finalitat d'aquesta conservació és mantenir informats els usuaris i interessats sobre els serveis del museu i sobre les activitats que organitza i en què participa. Pel que fa a la seva informació personal, en tot moment pot consultar, accedir, rectificar, cancel·lar i / o oposar-se totalment o parcialment al tractament o conservació de les seves dades per part del MACBA, responent al present correu electrònic indicant en l'assumpte "exercici de drets "o, si ho prefereix, dirigint un escrit al Delegat de Protecció de Dades del MACBA, Plaça dels Àngels 1, 08001 Barcelona.